En Route

EN ROUTE


Van Friesland naar San Francico

Henny van Leeuwen, aquarel, Route 101 no: 8


EN ROUTE, serie: L'heure suivante, #090 30 x 21 cm, 17 mei, aquarel, 30 x 21 cm.

Het atelier is de plek waar kunstwerken ontstaan, het is mijn werkplek waar ik graag ben en veel tijd doorbreng. Maar soms ben ik onderweg, ik neem je mee op mijn reis. 


En Route

Veel van mijn aquarellen ontstaan in de vorm van dagboeknotities. Ik ben onderweg. Ik loop letterlijk stad en land af. De dagelijkse indrukken zijn zo indringend dat zij moeten worden weergegeven in kleine aquarellen op papier. De momenten die ik schilder zijn vaak anders dan het vertrouwde; een herinnering aan een mooi moment of bijzondere ontmoeting. En dan kan het uitzicht uit een raam in Friesland net zo goed een interessante aquarel opleveren als het uitkijkpunt tijdens een rit langs de kust van Noord Amerika.


De confrontatie met een nieuw (stedelijk)landschap, de eerste associatie, roept een beeld mij op. Met aquarelverf kan ik intuïtief reageren op wat ik zie of meegemaakt heb. De verf droogt snel en in verschillende lagen verf werk ik vlot naar een eindresultaat.


PRE-SALE & BESTELLEN

Je hebt geluk, de aquarellen zijn te koop. 

Je kunt nu één van de 365 aquarellen bestellen/reserveren. Daarmee heb je altijd de eerste keus en een aantrekkelijke korting. Tot 15 april kun je intekenen op een aquarel naar keuze. 


De aquarel van 30 x 21 op handgeschept papier kost dan 225 euro in plaats van 275 euro (inclusief lijst 275 euro). 


Je neemt een optie op een aquarel door 100 euro over te maken naar NL64 INGB 0003 7973 88 t.n.v. VANLEEUWEN, beeldend kunstenaar. Het resterende bedrag betaal je bij levering van de aquarel.