Agenda

AGENDA

Tentoonstellingen, activiteiten en acties

CROWDFUNDING

Wil je me helpen mijn tijdschrift 'Quote' te realiseren? 

Start 21 juni 2021

De All-Star-Collection, wil je er ook één?

Al ruim veertig jaar koop ik in musea ansichtkaarten van kunstwerken. Kunstwerken die mij inspireerden, die ik wilde onthouden, die ik wilde verzamelen. Aan deze ansichtkaarten heb ik recent een ster in aquarelverf toegevoegd, een ster om de verbeelding en de fantasie te prikkelen. De collage die nu ontstaat leunt natuurlijk zwaar op de kunstgeschiedenis. Maar voegt ook een andere betekenis aan de afbeelding toe. Deze luchtige gadget kan je bestellen voor 10 euro.

My Kitchen Window

9 maart 2020 - vandaag

Schoonheid die is ontstaan door een noodgedwongen beperking. Sinds zondag 9 maart jl. schilder ik regelmatig een aquarel. In dit geval met de kwast van een huisschilder en met alleen de contouren van mijn keukenraam. Waar ik tot nu toe vooral de buitenkant van huizen schilderde, zie ik nu ineens de schoonheid van mijn eigen keukenraam. 

VERWACHT

Open Atelier nieuwe stijl.

Maar wat is die nieuwe stijl?  Een bijzondere rondleiding voor maximaal vijf personen door mijn atelier! Met verhalen, bijzondere werken? Stuur mail

vanaf september 2021  \\ Open Atelier

VEEL GELEZEN

Hey Mister Postman!  

Je hebt het vast gemerkt, we sturen weer ansichtkaarten en brieven. Wil je een leuke set ansichtkaarten op voorraad hebben? Dan kan je deze vanaf vandaag bestellen. Je kunt kiezen uit 25 verschillende kaarten; reproducties van de originele kunstwerken.

Meer Informatie

11 mei 2020 \\ Ansichtkaarten

Highway 101

Join Me!

Vanaf zondag 1 september 2019 maakte ik iedere dag een aquarel uit de serie HYW 101. Een roadtrip langs de kust van de Stille Oceaan, van Port Angeles naar Los Angeles. Iedere dag een korte beschrijving vanaf de route. Meer Informatie

1 september 2019 \\ HWY 101